Let's Start Your Journey


Nu är du bara en knapptryckning ifrån att boka din egna fotografering, eller kanske skicka iväg den där frågan som du vill ha svar på. Jag finns på både Facebook och Instagram där du också enkelt kan komma i kontakt med mig om du har några frågor eller vill boka.

Frågor och svar

Var tar du uppdrag?

Jag utgår från Kalmar och har många lokala jobb. Däremot är jag inte begränsad var jag gör mina uppdrag. Vid jobb utanför Kalmar kommun tillkommer milersättning.

När får man sina bilder?

Köper du via webbshoppen får du dina bilder digitalt via din mejl max 7 dagar efter att köpet har genomförts. Utskrifter ca 10 dagar. Har du gjort en privat fotografering kommer du att få en länk med ett inlogg till ett onlinegalleri här på hemsidan inom 3 veckor (ibland kortare tid beroende på hur stor omfattning på fotograferingen). Du kan sedan ladda ner foton från galleriet, men också dela dem, välja dina favoriter och beställa utskrifter!

Hur många bilder tas vid en bokad fotografering?

Antalet bilder är beroende på omfattningen av fotograferingen. På en porträttfotografering 1h ligger antalet runt 50. Jag väljer alltid kvalité framför kvantitet och väljer noga vid redigering och urval. Du får sedan välja de du tycker är bäst. Om du vill får du såklart köpa alla!

Kan du fota mig på en tävling?

Absolut! Boka mig för en tävlingsfotografering 1 eller 2 klasser så löser jag det!

Kan man boka dig till en tävlingsdag?

Absolut! Kontakta mig och berätta lite information om tävlingen. Har jag möjlighet och ser att det finns ett intresse för mina bilder på just den tävlingen så kommer jag dit.

På vilken plats fotar du porträtt?

Det beror på vad det är för slags porträtt. Det finns många olika fina platser att fotografera på. Ofta har du som kund en liten tanke på var du skulle vilja ha fotograferingen. Kontakta mig så bestämmer vi tillsammans.